Styrke immunsystemet i vores kyllinger

Styrke immunsystemet i vores kyllinger

Især i Vintertid Skulle vi støtte vores kyllinger og skabe et stærkt immunsystem.

At immunsystem er et organ -ejet forsvarssystem og ødelægger sygdomme, der får mikroorganismer, så immunsystemet skal altid fungere godt og støtte om nødvendigt.

Med en svækket immunsystem Kyllinger er meget mere modtagelige for infektioner, parasitangreb, vira, bakterier eller svampe.

Af Trigger til et svækket immunsystem For eksempel kan overgangen til den koldere sæson være. Men administrationen af ​​antibiotikum eller en angreb af parasitter kan også angribe vores kyllingers immunsystem.

Påvirkninger om vinteren:

  • Kolde temperaturer og fugtigt vejr belastes immunsystemet
  • Kyllinger bliver træg, og trangen til at bevæge sig giver mulighed for
  • Vores kyllinger finder næppe græsser og urter i frihjulet
  • Kyllinger er afhængige af vores fodring

På grund af frosten, sneen og de koldere temperaturer falder den naturlige absorption af græs, urter og insekter væk i friehjulet, og kyllingerne har brug for vores støtte. Lægningsaktiviteten og bevægelsen af ​​vores kyllinger falder også.

Hvordan kan vi støtte vores kyllinger og deres immunsystem?

Den rigtige fodring spiller for det immunsystem En stor rolle, for med de rigtige tilføjelser og mad med høj kvalitet kan vi støtte immunsystemet og gøre vores kyllinger glade.

Kyllingimmunsystem - Urter

Urter med høj kvalitet giver dine kyllinger vigtige næringsstoffer. Undersøgelser viste, at timian og salvie primært tilbyder en ormkur og at holde dyrene sunde. Mens Mugwort kan bidrage til at opretholde den normale mave -tarmkanal, understøtter den fine hvidløgsgranulat dette immunsystem Kyllingen og har også en positiv effekt på æggens kvalitet. det Urteblanding Så er perfekt til støtte.

Også Yderligere feed Fra frø, frø og proteiner som Bachfoh -krabber er vigtige for vores kyllinger og understøtter naturligt immunsystemet.

Af hønsehus Bør være en dejlig tilbagetog, især i den koldere sæson og sikre godt at være blandt vores kyllinger. Til Beskæftigelse og pleje af forårskjolen Vi kan for eksempel en af ​​vores kyllinger Støvbad Opsætning. Fjerkræet med høj kvalitet er lavet af det naturlige stenpulver zeolit. Det fine pulver binder lugt, ondsindede og toksiner og har evnen til at absorbere og opbevare væsker. Fugt mellem kyllingerne og på huden er gennemvædet så hurtigt. Derudover er støvbadet til kyllinger ministler crap og anden snavs.

Immunsystemets kyllinger

 

Men enuch stress I besætningen kan et støvbad reduceres. Fordi stress også kan angribe vores kyllinges immunsystem.

Der er mange naturlig Muligheder for at støtte vores kyllinger i vintermånederne.

Vores veterinærudøvere vil med glæde hjælpe med yderligere spørgsmål.