Hund har blod i urinen: Årsager og hvad man skal gøre nu

Når dyreejere bemærker, at der er blod i hunden i urinen, er chokket stort - trods alt kombinerer vi altid blod med alvorlige kvæstelser eller sygdomme. Hvis du har opfattet blod i urinen i din hund, skal du stadig holde dig rolig, se din pelsnæse godt og snart bringe til dyrlægen. Dette vil hurtigt genkende årsagerne til hunden for blodig urin og behandle dem i overensstemmelse hermed.

Du kan finde ud af, hvilken udløser til den røde farvelægning eller blodet i urinen i urinen i urinen, hvis din fire -flede ven lider af urinvejsproblemer af denne art. For at beskytte din hunds immunsystem og de naturlige forsvar, skal du altid være opmærksom på en afbalanceret, fuld og naturlig diæt. At Hunde mad Aniforte indeholder udvalgte ingredienser i den ideelle sammensætning til at beskytte din hund mod sygdomme som betændelse, infektioner & Co. Korrekt ernæring kan forhindre blod i urinen hos hunde.

Er der en nødsituation i hunden i urinen?

Da blodig urin hos hunden er et symptom og ikke en enkelt sygdom, kan spørgsmålet ovenfor ikke besvares i en fast hastighed. Under alle omstændigheder er hunde med blod i urinen en afvigelse, der bør undersøges af en ekspert.

Så at du kan give din dyrlæge så meget information som muligt om din hund med blod i urinen, skal du se din pelsnæse godt og tage en urinprøve på forhånd, der kan undersøges i laboratoriet. Ledsagende symptomer forekommer også ofte, som dyrlæge kunne give information om en underliggende sygdom. Disse er for eksempel:

  • Hyppig vandladning / vandladning i lejligheden
  • Sjælden vandladning / smerte, når man tisser
  • Slikker i kønsområdet
  • Urin lugter ubehageligt eller ændret
  • Træthed / afsondrethed
  • Stærk / reduceret tørst
  • Hund har feber / øget temperatur

5 Mulige årsager til hunden til blod i urinen

Årsagerne til, at der er blod i din hund i urinen, er alsidige. Grundlæggende kan ikke kun alle organer i urinvejene, men også kønsorganerne i hunden til blod i urinen eller urinens røde farve være ansvarlig. Af denne grund er det ekstremt vigtigt at have en professionel diagnose foretaget af dyrlæge i stedet for at handle på egen hånd og administrere hjemmemedicin og medicin til dyret.

Da der normalt er en immunmangel, der er ansvarlig for det faktum, at der er blod i hunden i urinen, kan visse naturlige supplerende feeds gives ved at konsultere dyrlægen. Med aniforte Starterpakke l Kan teste din fire -lette ven gennem vores mest populære produkter. Den indeholdte Multivitetspulver Indeholder alle de vigtige vitaminer, der understøtter genvindingen af ​​din hund i urinen, stimulerer stofskiftet og forhindrer blodig urin hos hunden.

· Nyrebækken eller blæreinfektion

Den mest almindelige, men i begyndelsen er en ganske ufarlig årsag til hunde til blod i urinen bakterieinfektioner i urinvejene. Som med os mennesker kan en hund også få blærebetændelse, hvilket fører til blodige skader i blæren. Hvis der kan ses blod hos hunden i urinen, er blærebetændelsen ofte blevet avanceret og bør bestemt behandles af dyrlæge så hurtigt som muligt.

Så at der ikke er noget blod i urinen med hunden, skal du korrekt fortolke tegnene på blæreinfektion; Dette inkluderer konstant, undertiden smertefuld trang til at urinere, hvor din hund ofte kun lægger små mængder urin. Hvis blæreinflammationen behandles med et antibiotikum på et tidligt tidspunkt, forhindrer du også i at udvikle sig til en betændelse i nyren eller nyre.


Hvis din hund ofte lider af immunrelateret blære og nyreinfektioner, kan vores Aniforte-rose hoftepulver med C-vitamin understøtte din hunds immunsystem og understøtte stabiliteten af ​​de røde blodlegemer.

· Urinsten

Symptomer, der ligner blæreinfektion, har også urinsten i hunden; Disse er ikke kun smertefulde og sikrer blod i urinen hos hunde, men kan også være farligt for ikke -behandling. De små krystaller kan slå sig ned i hele urinvejene, blokere urinvejene og sikre, at din hund ikke længere kan urinere - som et resultat bygger urinen op, hvilket kan have grimme konsekvenser.

Da urinsten ofte udløses af en nedsat ernæring med for meget calcium, fosfor eller magnesium såvel som af et utilstrækkeligt vandindtag, skal du være opmærksom på foderkompositionen af ​​din fire -flade ven. For at reducere disse risikofaktorer til dannelse af urinsten kan du f.eks Våd mad til hunde Skift eller bland vores naturlige tørre mad med vand.

· Tumorer i den nedre urinvej

Enhver, der hører ordet "tumor", er ofte meget bekymret. Måske tror du også, at tumorer altid har at gøre med stigningen i ondartede kræftceller. Dette er ikke umuligt, men i de fleste tilfælde er dette en simpel stigning i omkreds eller vækst, der kan forekomme i hele urinvejene og i kønsorganerne og kan forårsage blod i urinen for hunde.

Veterinæren beordrer en ultralyd og blærespejl til at identificere tumorer og behandle dem med passende medicin. Om nødvendigt er en operation endda nødvendig for at behandle blod i urinen i hunden.

· Skader på urinvejene eller kønsorganerne

For at hunde skal være i urinen hos hunde, er sår normalt nødvendige gennem urinsten, betændelse eller tumorer i dyrets urinvej. Der kan dog også være skader på den øvre og nedre urinvej og dyrets kønsorganer, hvilket betyder, at hunde - gennem traumer - for eksempel i en trafikulykke, seksuel omgang, seksuel omgang eller anden voldelig påvirkning - for at få blod i urinen.

Disse blødninger bør også undersøges på en veterinær måde for at bestemme sværhedsgraden af ​​skaden, for at give smertestillende, for at amme blod i urinen i urinen gennem medicin og forhindre sårinfektionen ved antibiotika.

· Prostatasygdomme hos mænd

Prostatasygdomme udløses ofte af hunde til blod i urin; Mere præcist med den - for det meste uudviklede - mandlige, da tæver ikke har dette organ. Dyrlægen kan finde ud af nøjagtigt, hvilken prostatasygdom der er tilgængelig ved rektal scanning.

For at fremme den naturlige blære og prostatafunktion af din hund, stimulere fordøjelsen og understøtte immunsystemet, kan du forhindre vores Aniforte Blæreformel Bland pulveret i foderet. Dette består af rent naturlige ingredienser såsom græskarfrømel, rysten og andre urter.

 

Hund har blod i urinen, er den forkerte diagnose? Andre grunde til rødfarve

Tror du, at din hund har blod i urinen, fordi du kunne se en rød farve? I de fleste tilfælde er dette sandt, for med hunde med blod i urinen er der mange forskellige årsager, som vi allerede har nævnt. Men hvis din hund har spist en masse rødbeder eller andre grøntsager med en stærk rød farve på forhånd, kan urinen også brydes til rødlig.

Hvis du kan sørge for, at din hund har spist denne grøntsag, ellers viser han ikke nogen ledsagende symptomer, og urinen kun var underholdende rød, er der ingen grund til at bekymre sig! Du skal heller ikke bekymre dig om en tæve i et løb; Også her er blod i urinen normalt. Hvis du er usikker, skal du altid kigge efter dyrlægen først.

Hund har blod i urinen: hvad du skal gøre nu

Hvis din hund har blod i urinen, skal du bestemt se dyrlægen - hvis der tilføjes alvorlige ledsagende symptomer som akut smerte, høj feber, lyse slimhinder eller en hård mave, har du også ret med nødsituationer! For at bygge bro over tiden og i det mindste ikke forværre din hunds tilstand, er der også nogle tip, som du kan implementere dig selv.

På den ene side skal du sørge for, at din hund tager nok vand i urinen med blod og kan forlade det igen med meget regelmæssige intervaller. Hvis din hund ikke kan lide at drikke meget, kan du også omhyggeligt hjælpe med en sprøjte eller give vand over dens mad. Derudover tilrådes det i tilfælde af en mulig blærebetændelse at give din hund et varmt sted, hvor han kan være forsigtig. Det kolde gulv eller våd pels kunne gøre symptomerne værre.

Når det kommer til ernæring, kan du også lægge noget tranebærsaft i vandet; Dette skal have positive effekter i tilfælde af betændelse i urinvejene. I det lange løb, og hvis din hund har blod oftere i urinen, skal du også være forbi med din dyrlæge Tilskud til hunde Eller tale en ændring i diæt - en tilsvarende diæt anbefales stærkt, især hos nyrehunde.