Hund spiser ikke længere: grunde til afvisning af at fodre

Din hund spiser ikke og nægter pludselig sin mad? Så starter alarmklokkerne med de fleste hundeejere. Det meste af tiden er årsagerne imidlertid ufarlige, og uanset hvad der er nøjagtigt bag det, betyder det først som altid: Bliv rolig. Din hund spiser ikke, men vil ikke lide nogen skade, hvis han går glip af en eller to måltider.

Voksne, sunde hunde klarer sig også uden mad i over 3 uger, selvom du selvfølgelig skulle blive opmærksom og aktiv på forhånd. Fordi de fleste hunde er ægte "fodringsmaskiner", er der normalt en årsag, hvis din hund ikke længere spiser. I denne artikel vil vi gerne give dig de mest almindelige grunde til dig fra Aniforte, der fører til et appetittab i vores pelsnæser. Find også ud af, hvad du kan gøre, hvis din hund ikke er sulten, og hvordan du anerkender en mulig sygdom som årsagen til afslaget på at fodre.

Hund spiser ikke? Mulige ufarlige årsager

Din hund spiser ikke, og du er bekymret. Årsagerne kan dog ofte være ufarlige. Afhængig af karakteren kan det være, at din fire -enlegede ven er simpelt eller fuld, fordi hans sidste måltid ikke var meget længe siden. I nogle tilfælde fører alder, visse hormonelle faser eller en konstant foderændring også til din hund ikke. Da som med os mennesker, selv med de fleste hunde, "noget sødt" stadig går ind, skal du bare prøve, din pelsnæse lækker Snacks til hunde At give - intet sødt, men sundt og velegnet til hunde, selvfølgelig.

Vores aniforte er især populære Snacks med sort spisskummen Eller vores protein -rige, 100 % naturlige tørfisk. Hvis din hund endda nægter sin yndlingssnack, skal du fortsætte med at observere hans opførsel godt. Det meste af tiden bemærker dyreejere endda, når de går til dyrlægen. Din hund spiser ikke, men bortset fra afslaget på at fodre, klarer han sig stadig godt, så vil det sandsynligvis være en af ​​følgende ufarlige årsager bag, hvis din hund ikke spiser.

  • Hund spiser ikke: Fra nu af i betyder

Faktisk spiser din hund ikke fra nu af. Årsagerne til dette er alsidige: Fik han mad udefra, som han smagte bedre, eller testede du en foderprøve, som din hund ødelagde i nul -kommentaren? Din skat vil sandsynligvis nu ønske at teste dine grænser, og din hund spiser intet, før han får noget bedre. Din hund spiser ikke? Det kan være en af ​​grundene.

Her står det selvfølgelig: Bliv konsistent. Som allerede nævnt kan din sunde, voksne hund overleve op til 25 dage uden mad - selvfølgelig skal den stadig drikke nok vand. Og selvom du bestemt ikke vil holde din hund så længe, ​​skal du ikke skade 2 til 3 dage uden mad; Din hund vil bestemt være glad for at spise sin gamle mad efter 24 timer.

  • Hund spiser ikke: pubertet eller ældre fører til afvisning af fodring

Det er også ufarligt og alligevel ganske ofte, at din hund ikke har nogen appetit, mens han gennemgår hormonelle ændringer. Mens puberteten, dvs. med et halvt år og et halvt år, er vores pelsnæser ofte ude af kanten og båndet - uanset om den ulydige går en tur eller foderindtagelsen er meget anderledes. Selvfølgelig skal du også forblive konsekvent her, hvis du allerede er sund og naturlig Hunde mad Brug. Dette er den eneste måde at lære, at du er "alfa -dyret". Din hund spiser ikke? Det kan være en af ​​grundene.

Selv under varmen er både de berørte tæver og mændene i området ofte mindre sultne. Dette er ingen grund til at bekymre sig, fordi det er begrænset i kort tid og ledsaget af anden typisk adfærd. Det er også muligt, at din seniorhund ikke er sulten. Årsagerne hertil er et lavere energibehov, inerti og en faldende lugtesans, der sikrer appetittab. Så at din hund er velplejet i alderdom, skal du skifte til sund mad og tilsætningsstoffer til seniorhunde, der let kan tygges og fordøjes. Din hund spiser ikke? Det kan være en af ​​grundene.

  • Hund spiser ikke: konstant ændring af foder eller den forkerte mad

Mens variation og alsidighed i human ernæring er A&O, har din pelsnæse brug for konsistens, når du fodrer. Hvis din hund ikke spiser, skal du tænke over, om du har ændret typer af foder for ofte eller for hurtigt. Hos hunde fører dette ofte til maveproblemer såsom mavesmerter, diarré og bare uden appetit. Din hund har ingen appetit? Derefter skal du ændre din mad langsomt i fremtiden og kun af gode grunde. Din hund spiser ikke? Det kan være en af ​​grundene.

For eksempel ville grunde være en generel intolerance over for visse ingredienser, ændringen mellem foder til Juniorhunde og Voksne hunde Eller en ændring på grund af kunstige og usunde ingredienser såsom sukker, konserveringsmidler & Co. Små mængder af det forrige foder udveksles gennem den nye sort hver uge - dette gælder begge tørret dyrefoder For hunde såvel som for Våd mad For hunde.

Hund spiser ikke: Hvornår til dyrlægen?

Din hund spiser ikke: Ud over ufarlige årsager kan en sygdom også være grunden til dette. Da vores fire -lette venner ofte ikke viser smerter og ubehag direkte, er afslaget på fodring ofte et af de første tegn på, at noget kunne være galt med din hund. Især hvis han også benægter godbidder og andre ledsagende symptomer som inerti, træthed eller forvirring, giver din hund smertelyde eller reagerer usædvanligt hektisk, skal du se dyrlæge.

Vi vil gerne forklare dig, hvordan du kan indse, at noget mere alvorligt, hvis du bemærker, at din hund ikke spiser, og hvilke sygdomme kan være udløseren for denne opførsel.

  • Hund spiser ikke: Tab af appetit i smerter, skader og tandskift

Din hund spiser ikke? Dette behøver ikke nødvendigvis skyldes tab af appetit. Din hund kan have smerter, der skyldes skader i munden eller ændringen af ​​tænder som en hvalp. Sidstnævnte er ikke nødvendigt at bekymre sig og kan gøres af kulde eller vores populære Dental Care Ball 5cm understøttes til at støtte tand gennembrud.

 

Til gengæld kan skader i munden hurtigt opstå, mens de leger med andre hunde eller ved ulykker. Her - hvad enten det er synligt eller ej - skal der være nok vand til at skylle sår og forhindre betændelse. Din hund spiser ikke længere end en dag, fordi han har smerter, så han skal selvfølgelig blive introduceret til dyrlægen; Dette undersøger munden og tænderne professionelt og kan behandle skader i overensstemmelse hermed. Din hund spiser ikke? Det kan være en af ​​grundene.

  • Hund spiser ikke: Psykologisk stress eller hund er ikke sulten?

Hvor kan du spise bedre: mens du løber midt i en lufthal, hvor tusinder af mennesker og fly -turbiner laver støj eller på en stille søndag i en afslappet atmosfære i din hjemme spisestue? Din hund spiser ikke, som med os mennesker, det kan faktisk skyldes psykologisk stress, eller at din hund z. B. føler sig simpelthen utilpas på hans spiseplads. Din hund spiser ikke? Det kan være en af ​​grundene.

Så find ud af, hvad der generer din hund: Er den altid forstyrret eller rørt af dine børn eller andre familiemedlemmer eller endda dyr under at spise? Giver du ham kun meget kort tid til at spise hans skål tom, før du tager den væk, eller er skålen på en højde, som din pelsnæs ikke kan nå? Alle disse triggere kan være grunden til, at din hund ikke ser ud til at have en appetit. Hunde, hvis fortid du ikke ved, kunne også kombinere negativer til at spise og derfor lade deres skål være uberørt.

  • Hund spiser ikke: sygdomme, der fører til afvisning af at fodre i hunden

Hvis alt andet er udelukket, eller din hund ud over afslag på at fodre ledsagende symptomer såsom diarré, feber, opkast, smerter eller inerti, eller du er simpelthen usikker, skal det introduceres til dyrlægen så hurtigt som muligt - især hvis det er Også ud over at spise vand nægtet. Din hund spiser ikke, så kan dette være et tegn på problemer med mave -tarmkanalen, men indikerer også leversygdomme eller nyresvigt. På samme måde er forgiftning, en parasitisk angreb eller endda en neurologisk sygdom mulig. Som du kan se, er der mange forskellige årsager og grunde til, at din hund ikke har nogen appetit. Besøg altid usikkerheder, og vær opmærksom på naturlig mad med høj kvalitet, som du kan finde i stor variation på Aniforte.

Har du spørgsmål om "hunde spiser ikke"? Du er velkommen til at kontakte os.