Succeshistorie om Bibi

Hej Paw -elskere,

Jeg er en bibi, 4 år gammel og kommer oprindeligt fra Italien. Mine hundeforældre fik mig ud af det Dyrevelfærd accepteret. Selv hvis jeg faktisk skulle nyde mit liv fuldt ud fra da af, ud over glæden, var der også en masse bekymringer og frem for alt smerte.

Med mig var der en Højkarakter hofte dysplasi (På begge sider) diagnosticeret med arthrotiske ændringer. Efter denne dårlige diagnose begyndte mit folk at lede efter støtte.

Foruden dyrefysioterapi, ville min elskerinde mig naturlige tilsætningsstoffer Support og forskning af netværket og interviewede sine tilhængere om Instagram. På Instagram blev hun ofte det Aniforte Green Lip Shell Powder Anbefalet, som hurtigt blev opmærksom på Aniforte. Hun fandt hurtigt, hvad hun ledte efter i online butikken på Aniforte. En rent naturlig Grønt læbepulver fra New Zealand for at holde leddene sunde.

Beskrivelsen og oplysningerne i butikken er meget detaljerede, men mødre ønskede at genforsyse sig selv, om dette virkelig er det bedste produkt for mig og er blevet drøftet detaljeret af den lokale veterinærudøver. Fordi der faktisk er et punkt, der skal observeres. Jeg lider ikke kun af hoftedysplasi med høj grad, men desværre også fra epilepsi. På grund af det store råd og specialkendskabet til den veterinærudøver blev det hurtigt klart, at grønt læbepulver er perfekt for mig. Men ikke kun det grønne pynte muslingpulver, men også det Collamove Kan støtte mine led på den bedst mulige måde.

Efter en detaljeret konsultation bestilte Master begge produkter i butikken. Efter terapiplanen startede vi kun med Colla Move og tilføjede derefter det grønne læbepulver efter 3 uger.

Og ved du hvad? Efter ca. 3 uger kunne du se de første succeser, og mit gangbillede er forbedret mere. Følelsen er simpelthen ubeskrivelig. Terapien fra dyrefysioterapi og fodertilskud er bare perfekt til mig og giver mig en helt ny holdning til livet.

Vi er utroligt taknemmelige for den store støtte og kan anbefale produkterne af overbevisning.

Din Bibi med elskerinde Vanessa