Kort ferie med hunden

En kort ferie med en hund behøver ikke at være udmattende. Med visse tricks giver de en afslappende ferie for mennesker og dyr.

For mange familier er det hund Et fast familiemedlem. Derfor ville sommerferien være tænkelig uden menneskers bedste ven. Men også en kort ferie med hunden er en stor pause fra den hektiske hverdag. Hvis du har fundet den rigtige hunde -venlige rejsedestination, er det tid til at finde den bedst mulige ankomst. Den mest dyre -venlige rejseindstilling er sandsynligvis rejsen i bil.

Fordele ved ankomst i bil på en kort ferie med hunden

Hvis du ankommer i bil, kan du selv bestemme, hvornår og hvor længe pauserne vil blive taget. Så du kan tage en kort gåtur med din fire -enlegede ven, og begge kan tage en kort ånde. De forbliver fleksible og er ikke afhængige af ofte strenge krav til tog eller flyselskaber.

Hvad skal du være opmærksom på

Princippet er: Hunden skal opbevares i bilen, som hverken dyret eller passageren er truet under kørsel. Det er den sikreste måde at transportere hunden i en passende transportboks. Dette skal fastgøres i bagagerummet, så i tilfælde af en stærk bremsning påvirkes hunden ikke. For at undgå nervøsitet skulle dyret have vænnet sig til transportboksen og kørsel på forhånd. Det tilrådes derfor, at hunden permanent kan kalde kassen derhjemme. Hvis du ikke har en kasse og ikke ønsker at købe noget til en kort ferie, anbefaler det at tage hundepuden eller tæppet i bilen. Derudover skal du have et hundesikkerhedsbælte som en sikkerhedsforanstaltning. Fordi ikke kun bipeds skal bæres, men også de fire -lette medrejsende. Så hunden kan slappe af, mens han kørte og også snuse en lille hjemmeluft ved feriedestinationen. Hvis det er muligt, bør vinden eller udkastene undgås under rejsen. Udkast kan skade din hunds øjne og bør derfor holdes så minimalt som muligt. Hvis du tager en kort ferie mod havet om sommeren, skal du undgå stuvezoner. Den undertrykkende varme er hverken sundhedsfremmende for mennesker eller dyr.

I pauserne i resten af ​​områderne skal du aldrig lade din hund være alene i bilen, hvad enten det er parkeret i solen eller ej. Selv hvis du rejser i andre sæsoner, skal du ikke forlade din hund uden opsyn i bilen. Dette kan være en risiko for fare. Husk at medbringe en skål eller lignende til vand. Fordi panting giver tørst! Hvis du vil tage en længere pause til frokost eller lignende, anbefaler det at lede efter en restaurant væk fra motorvejen. Så den loyale ledsager kan også slappe af i restauranten eller med dig på terrassen. Så planlæg nok tid til ankomst og afgang og husk: Vejen er målet!

Rejse uden for dine egne nationale grænser

Hvis du planlægger en kort ferie med hunden uden for Tyskland, skal du overveje eller pakke et par ekstra ting. På forhånd bør adgangskravene i det respektive land undersøges. Vaccinationspas og/eller grænsedokumenter samt de mulige forsikringsnumre eller ansvarsadressen skal pakkes. Hvis du skulle undersøge ankomsten af ​​mållandet, skal du ikke glemme de lande, du kører igennem eller har været.

Belgien: Der skal være veterinærcertifikater for rabiesvaccinationer. Vaccination skal være en måned før indrejse og ikke ældre end et år.

Danmark: Også et veterinærvaccinationscertifikat, der bekræfter, at dyret blev vaccineret mod rabies mindst 30 dage før indrejse og mere end 1 år før indrejse. Siden 2010 har flere hundeacer ikke fået lov til at importere i Danmark, for eksempel Pitbull Terrier, Tornjak, Kangal eller Boerboels må ikke gå til Danmark.

Schweiz: Selv dem, der ønsker at komme ind i Schweiz, skal være i stand til at give et veterinærcertifikat med de nødvendige rabiesvaccinationer.

Enhver, der leder en kamphund, skal forvente, at de ikke er muligt at komme ind i visse lande. Bestemmelserne i EU's husdyr -ID har været i kraft siden begyndelsen af ​​året. Derfor skal du informere dig selv efter starten af ​​turen.

Anbefalinger til mulige rejsedestinationer til kort ferie med hunden

For en kort ferie med en hund tilrådes det at vælge et mål, der ikke er så langt væk. Den østlige og Nordsø, Bayern, Black Forest eller den hollandske kyst er lette at nå. En strandferie med hunden er ikke kun en stor oplevelse for hundene! Hvis du vil tage en kort pause med dine kære over påsken, kan du lade dit sind vandre på stranden i Østersøen. Book en hunde -venlig ferie lejlighed og gå til hverdagen på en afslappet måde. I forår Det kan være over 20 grader. Det er ikke nok til svømning, undtagen for hårdt kogt, men dyrene kan slippe af med dampen på de smukke hundestrande og nyde de første stråler i foråret. Hvis du foretrækker bjergene, er Bayern den foretrukne feriedestination. Her kan du gå på en begivenhedsrig vandretur i smukke boliger på Lake Constance eller i Allgäu. Din hund kan tilbringe et vidunderligt job. Bemærk de lokale regler om snorforpligtelse!

Med lidt planlægning og forberedelse kan en vidunderlig kort ferie med hunden organiseres. Observer de juridiske og lokale krav, og tal om nødvendigt med din dyrlæge I tilfælde af uklarheder.