Nødplan for nytårsaften

Ikke kun på selve nytårsaften er normalt højere og mere livlig end i vores almindelige hverdag. På trods af forbuddet mod fyrværkeri i mange regioner er mange nytårsfans ikke udholdt før årets sving og slipper de første smell og fyrværkeri på dagene før. Den høje fløjte fra nytårs raketter og den usædvanlige lysblitz forårsager stress i kæledyr. Følgende tip kan støtte din fire -enlegede ven mod frygt på nytårsaften:

1. Hold din hund i snor i løbet af nytårsaften Og det er bedst at gå ind i skoven eller vælge rolige stier. Medbring din kat ind i huset senest på nytårsaften. På denne måde kan du reducere sandsynligheden for at møde fyrede fyrværkeri på et tidligt tidspunkt.

2. På nytårs eftermiddag er det bedst at drive din fire -lette ven. Spil meget med din kat, tag din hund på en cykeltur eller spil udvidet i det stille felt.

3. Omsorg for distraktion om aftenen. Giv din hund noget, som han er nødt til at narre på længere tid. Tygg beroliger og travlt. Vær opmærksom på naturlige tyggesteder, der er egnede til dyr. Cat Mint kan have en afslappende effekt på katte og stimulere stykket instinkt.

4. Hold vinduer og døre lukket. Tænd for tv'et eller radioen. Så du kan dampe nytårs støj lidt og distrahere dyret med kendte lyde.

5. Din skat vil med glæde trække sig tilbageDerefter skaber et roligt sted på hans yndlingssted. Klassisk musik kan tilbyde yderligere afslapning.

6. Hvis fyrværkeriet starter, skal du være der for din fire -lette ven. Din nærhed kan have en meget beroligende effekt. Undgå sprudlende komfort - hold dig rolig og afslappet. Så du signaliserer, at der ikke er nogen grund til frygt.

7. Derudover kan et lille tryk på kroppen have en beroligende virkning. På den ene side er der så -kaldte tordenhirts, hvis du ikke har dette, kan der også tages et tørklæde. Dette er indpakket i en speciel teknik, hvor også beroligende akupressurpunkter bruges: Du sætter tørklædet midt i dyret på dyret, fører enderne over din ryg og under din mave og binder det derefter sammen på ryggen.
Anti-stressviklingsteknik
8. Hold Bach -blomsterne nævnt for alle tilfælde. Her kan nødstrømblomsterne gives kort før midnat. Rock Rose kan hjælpe, hvis dyret reagerer kraftigt fysisk, og Star of Bethlehem kan stadig gives dage senere, hvis dyret viste en forstyrret opførsel gennem oplevelser om natten.

Et afslappende nytår!