Karantæne med hund - Hvad skal jeg gøre, hvis ejeren ikke kan komme ud?

Den aktuelle situation og de nødvendige foranstaltninger mod Corona -virussen har en indflydelse ikke kun på vores daglige liv, men også på vores kæledyr, især på hunde. Mange spørger nu sig selv: Hvad skal man gøre med hunden, hvis jeg skal gå på karantæne? I modsætning til outputlåsen er der et strengt forbud mod karantæneregulering. Også den lille runde med de rigtige naturlige godbidder Derefter kort rundt om blokken. Vi giver dig tip til, hvordan du kan slappe af med din firbenede ven gennem outputlåsen og karantæne, og hvordan din hund og du også forbliver de bedste venner i Corona-krisen.

Kontaktformular

Sørg for foderreserver

Ikke kun vi skal plejes med mad under karantænen, vores fire -lette venner skal også være dækket med nok mad. Derfor anbefaler vi altid at have mindst en lager på en uges op til ti dages hundefoder i huset.

Hvis foderet går ud i karantænen, kan du komfortabelt Køb hund tør mad Eller lad din personlige køber bringe dig.

Som et alternativ tilbyder mange hundebutikker Abonnement på hundefoder på. Så du behøver ikke længere at bekymre dig om en rettidig tilførselslevering. Du er heller ikke afhængig af andre mennesker under karantænen og kan nemt levere din hund selv.

Hundepleje under karantæne

Hvis du faktisk er i karantæne, kan du kun blive på din ejendom og i din lejlighed. Dog er dine kæledyr ikke i karantæne, de kan og skal fortsætte med i den friske luft. Du har følgende alternativer, hvis du ikke selv kan køre din hund:

Spørg familier: Du kan spørge folk til hvem du har tillid til at gå en tur med hunden. Men sørg for at undgå kropskontakt, når du overleverer et linned.

Hunde sidder på gulvet med en elskerinde

Spørg naboer: Måske har du gode kontakter med den ene eller den anden nabo og kan bede ham om hjælp. Ofte kender du allerede din hund, og den fire -enlegede ven er også bekendt med befolkningen i nabolaget. Det er dog bedst at kontakte dig via telefon og undgå personlig kontakt.

Book Gassi -tjenesten: Mange steder tilbydes der en såkaldt GASI-service. Hundeelskere tilbyder deres tjenester på forskellige portaler, fra hundepleje, til en gasservice til hunde skole og hundeuddannelse.

Hvis du leder efter støtte til assistenter, skal du sørge for, at du kontakter verificerede hundepræfart. Du kan hurtigt genkende dette af den tilsvarende identifikator. Ved hjælp af anmeldelser kan du også erkende, om en hundechef er tillid til.

Hvis det er for utrygt for dig, kan du også finde ud af mere fra hundeklubber i nærheden af ​​dig. Du kender normalt en pålidelig walk-in-service.

Deses Dog i haven og lejligheden: Enhver, der har en have, har en klar fordel her. Hunden kan boltre sig i haven og er også i den friske luft. Der er også adskillige måder at anvende hunden i haven på: fra smidighed til hentning af spil til søgepil.

Men selv i dine egne fire vægge er der masser af enkle metoder til at kunne indlæse din hund mentalt. Diese häuslichen Beschäftigungen ersetzen aber nicht das tägliche Gassigehen. De er bare en tilføjelse til bedre at ansætte og promovere hunden.

Wie Du siehst, gibt es trotz Quarantäne, Ausgangssperre und Co. jede Menge Möglichkeiten Deinem Vierbeiner den nötigen Auslauf zu bieten. I vores indlæg 10 Tipps, wie Du Deinen Hund zuhause beschäftigen kannst, Lad os give dig praktiske spil og sjove instruktioner om, hvordan du tilbyder din firbenede ven et godt stykke arbejde med enkle tricks og gør ham også i stand til i dine egne fire vægge.

Karantæne - Hvordan kommer min hund til dyrlægen?

Hvis du er i karantæne, må du ikke forlade huset under nogen omstændigheder, undtagen i din egen have. Dette bliver problematisk, hvis din skat skal gå til dyrlægen. Hvis det er en nødsituation, skal du kontakte en veterinærklinik eller din dyrlæge direkte for at diskutere yderligere procedurer.

I sådanne nødsituationer er det også godt at have en fortrolig, der ville bringe dyret til dyrlægen eller klinikken i en nødsituation. Vi anbefaler dog ikke at flytte akutte dyrlægebesøg før efter karantæneperioden.

Hvis din skat har trukket en ridse og skal tilsluttes, skal du altid have et førstehjælpssæt til dyr i huset i sådanne tilfælde. For sårpleje er også egnet Sølvvandspray, Det renser og plejer huden.

Adfærd, når man går under et udgangsforbud

Hunde er vant til deres almindelige vandreture, og de har også brug for dem. Især kræver løb, der er ivrige efter at bevæge sig, såsom jagt, hatte og slædehunde meget løb og overbelastning. Under en outputlås er udendørs bevægelsen stadig tilladt, så der er ingen begrænsning for at gå med hunden. Du skal dog også være opmærksom på nogle regler i tilfælde af en lås:

Socialkontaktfri Gassiwalk: Gå en tur med hunden i større ganggrupper er ikke tilladt. Kun mennesker i en husstand kan gå udenfor med den fire -enlegede ven. Til din egen beskyttelse skal du undgå sociale kontakter, mens du går.

Hold afstand fra andre vandrere: Når du går med hunden, skal du sørge for at få en minimumsafstand på to meter til andre kæledyrsejere. Hvis det er muligt, skal du undgå andre vandrere med en hund. Fordi linjerne hurtigt kan blive sammenfiltret ved hunde -kontakten, og mestre eller elskerinner er uundgåelige.

Undgå at gå i rushtiden: Du ved bestemt, at der også er tidspunkter, der er næsten alle hundeejere på vej, også du. Daher wähle am besten Tageszeiten, die nicht so stark frequentiert sind. So kannst Du ein Zusammentreffen mit anderen Menschen und Tieren bestmöglich vermeiden. Die beliebtesten Zeiten sind vormittags nach dem ersten Fressen und am Abend nach dem Abendessen.

Spaziergänge im weitläufigen Gelände: Je größer und weitläufiger das Gebiet ist, desto weniger Kontakt hast Du mit anderen Tierbesitzern. Das schützt nicht nur Dich, sondern auch andere Personen.