Bad Breath Cat - Tips til bekæmpelse af Aniforte®

Du har bemærket dårlig ånde med din kat og ved ikke hvad du skal gøre nu? Vi ved Aniforte® ved, hvordan man slipper af med din kats dårlige ånde på en naturlig måde. Vi giver dig mulige årsager til og tip mod din kats dårlige ånde. Det meste af tiden er der kun ufarlige årsager bag dette problem, men dårlig ånde kan indikere sygdomme sammen med andre symptomer, hvor dyrlæge bestemt bør konsulteres.

I denne artikel præciserer vi, hvornår du skal få din kats dårlige ånde undersøgt veterinær Vet Vetual, som hjemmemedicin kan hjælpe med dårlig ånde, og hvordan du kan afhjælpe Aniforte® med de rigtige tandplejeprodukter og sund mad. Vi forklarer også, hvilke forebyggende foranstaltninger der er mod dårlig ånde hos katte.

Hvordan udvikler dårlig ånde sig hos katte?

Dårlig ånde hos katte kan have forskellige oprindelser, der kan afvige fra hinanden afhængigt af typen af ​​kat, deres spisning og livsstilsvaner. Derfor er der ingen generel årsag til dårlig ånde hos katte. Normalt er der ingen grund til at bekymre sig.

En af de mest almindelige årsager til dårlig ånde i en kat er rester af maden mellem tænderne. Denne ubehagelige lugt forsvinder ofte gennem vand og tilstrækkelig hygiejne i munden og tænderne på din kat. Du skal dog fortsætte med at observere din pelsnæse, fordi andre symptomer kan forekomme. Disse kunne indikere mere alvorlige årsager. Så du kan også køre til dyrlægen til dyrlægen i tide for at bestemme mere alvorlige sygdomme så hurtigt som muligt og derefter få den behandlet.

Dårlig ånde kat - sikre årsager

Ikke kun rester af mad i mundområdet kan være årsagen til dårlig ånde hos katte. Følgende ufarlige triggere kunne også sikre dårlig ånde på kæledyret:

 • Mest mad såsom med fisk
 • Feed af lav kvalitet, som skal ændres med det samme
 • Stigende indtag af fæces eller z. B. AAS (check dyrlæge)
 • Problemer med tandsten, der ofte forekommer på grund af alder (tjek veterinær)
 • Ændring af tænder hos unge dyr

Dårlig ånde i katte - Hvornår skal dyrlæge konsulteres?

Så hvis du bemærker dårlig ånde med din kat, behøver du ikke bekymre dig først. Men hvis dit kæledyr udvikler yderligere klager, opfører sig usædvanligt eller har stærk misfarvning af tand, skal du se en dyrlæge så hurtigt som muligt. Som altid foretrækker du at bringe dit kæledyr til dyrlægen for meget end for lidt.

Sygdomme, der kan forårsage dårlig ånde hos katte:

 • Betændelse i munden, halsen eller tyggegummiet
 • Tartar, hul eller ødelagte tænder samt Forl
 • Sygdom af mave, lever eller nyre
 • Tumor i munden eller halsområdet
 • Diabetes er også muligt med ledsagende symptomer såsom øget absorption af vand og en masse levering af urin

Hvad hjælper mod dårlig ånde hos katte

Hvis du undersøger årsagen til din kats mundtlige lugt og nu ved, hvordan du behandler den, kan du støtte din kat uden for den foreskrevne terapi, din kat med naturlige midler til helbredelse.

Til dette har vi samlet nogle tip til den rigtige tandpleje og fodring Aniforte® ACT -produkter. Så du kan nemt kæle med din kat i fremtiden uden at bekymre dig fra munden.

Aniforte® Cat Food - Selvfølgelig og sund

En anden trigger til dårlig ånde hos katte er problemet ud over resterne mellem tænderne og kattemad med mindre kvalitet eller højt sukkerindhold. Imidlertid kan denne trigger hurtigt udvikle sig til årsagen til alvorlige sygdomme, såsom overvægt, metaboliske problemer eller gastrointestinale sygdomme hos din kat. Dyrefoder påvirker generelt hele organismen og sundheden for din fire -lette ven.

En naturlig diæt mod din kats dårlige ånde eller værre sygdomme er derfor afgørende. Derudover skal dette feed være skræddersyet til din kats behov. Vores naturlige gummi kan også legende afhjælpe plejekugle til tænder, hvis der er problemer med dine tænder.

Aniforte® kattemad er fri for kemiske stoffer, spild af dyr og korn- og sukkeradditiver. Din pelsnæses sundhed er vigtig for os, så vi er opmærksomme på ingredienser lavet af naturligt kød og kvalitative grøntsager og frugt, når vi er sammensættet af vores foder, så din kat får nøjagtigt, hvad den har brug for. Derudover blev foderet udviklet især af dyrlæger, der forhindrer tørt og vådt foder af høj kvalitet fra den dårlige ånde hos katte eller forhindrer oprindelsen.

Oral Breath Cat - Aniforte® Dental Care hjælper

Derudover kan du forhindre din kats dårlige ånde ved korrekt hygiejne af tænderne og mundområdet og kan også løse det fuldstændigt. Med stigende alder får katte ofte tandsten, hvilket kan forhindres ved optimal tandhygiejne. En tandsten kan fjernes ved en tandrenovering hos en dyrlæge, men din kat skal gøre dette generelt anæstesi. Avanceret tandsten kan forårsage alvorlig betændelse. Disse tænder skal normalt fjernes helt.

Så hvis du vil undgå dårlig ånde med din kat og tandrenovering, så skal du være opmærksom på den rutinemæssige hygiejne på din katts tænder lige fra starten.

Vi på Aniforte® har naturlige og høje kvalitetsprodukter til Tandpleje af din kat.

Optimal tandhygiejne forhindrer eller bekæmper din kats dårlige ånde og forhindrer tandsten og betændelse i mundområdet.

Vores tandplejepulver kan let blandes i mad til dine kæledyr og dermed let rengøre dine tænder.

Dårlig ånde -kat - Hjemmemedicin

Hvis du er opmærksom på sund, sukkerfri og naturlig mad, kan du helt sikkert fikse din kats ubehagelige dårlige ånde snart. Men vi vil også gerne give dig tip, der er lette og hurtige at implementere, når din kat har spist stærkt lugtende fisk og har mange rester af foder mellem dine tænder.

Følgende hjemmemedicin kan bruges mod dårlig ånde hos katte:

 • Vandforsyning, f.eks. B. Fremme ved at drikke springvand
 • Katte græs
 • Catnint stikker
 • Skift til tør mad

det Pleje og hygiejne af katte De fire -lette venner tager ofte deres hånd som rene dyr. Ved at rengøre og slikke din pels får katte normalt deres dårlige ånde under kontrol. Hvis du er usikker på nogle hjemmemedicin om, om din kat vil tage hende godt, skal du ikke være bange for at søge at tale med dyrlægen. Med hensyn til din kats dårlige ånde kan han helt sikkert rådgive dig i detaljer.

Bad Breath Cat - Du skal bestemt undgå det!

Vi har allerede forklaret dig, hvordan du bruger det rigtige foder og den optimale tandpleje fra vores KAT -krav Fix eller forhindre den dårlige ånde på din kat.

Naturligvis har disse metoder kun en effekt på sunde katte, hvis dårlige ånde ikke er en alvorlig sygdom. Hvis de præsenterede metoder ikke fungerer med din kat, eller du har bekymringer, er det bedste at gøre at kontakte dyrlægen for din kat. For eksempel kan diabetes, gastrointestinale problemer eller eksem i mundområdet behandles øjeblikkeligt med passende medicin.

Som altid gælder følgende: Lav aldrig en diagnose for dit kæledyr. Uanset om homøopatiske retsmidler eller ej - giv ikke dit dyr noget, som dyrlæge ikke har godkendt. Du skal være forsigtig, hvis din kat har en godkendelse, for at se den så godt du kan og for eksempel at se, om hun henter fæces. Det kan også hurtigt ske, at fremmedlegemer absorberes, orme eller parasitter overføres, og den dårlige ånde af din kat er skabt.

Har du spørgsmål om "Bad Breath Cat"? Så kan du lide at sidde i os i Kontakt.