Oprettelse af arthrose hos katte - behandl ledproblemer naturligt

Hvad er arthrose?

Selvfølgelig har katte også fælles problemer og sygdomme. Osteoarthritis er en typisk ledssygdom, der endda kan være meget smertefuld. Denne kroniske ledssygdom forekommer hovedsageligt hos ældre katte og er på beskadiget brusk På grund af huset tigre. Brusk såvel som den artikulære væske er bufferen mellem leddene og forhindrer, at leddene gnider sammen. Hvis brusk er beskadiget eller bruger, ændres bruskoverfladen og får revner - yderligere bruskskader er uundgåelig. Det resulterende Friktion mellem leddene Er forstærket og udtrykker sig som smerte i katten. Fælles betændelse såsom gigt kan også bidrage til slidgigt hos katte. Mens arthritis er en inflammatorisk ledssygdom og kan udløses af infektioner eller gigt, kan arthrose hos katte også være resultatet af gigt.

Fra 9 år viser en stor del af kattene den irreversible slid af brusk og led. De mest almindelige led, der er påvirket af arthrose, inkluderer albuer og skuldre, efterfulgt af knæ og hofter.

Behandl arthrose hos katte

Tidlig og hurtig behandling er afgørende for katteartrose. Under alle omstændigheder bør denne ledssygdom diagnosticeres af en dyrlæge eller veterinærudøver, så andre sundhedsmæssige problemer kan udelukkes som årsagen. Brugen af ​​smertestillende midler og andre konventionelle lægemidler bør også være baseret på en diagnose.

Osteoarthritis hos katte kan ikke heles, fordi brusk allerede er blevet ødelagt. Det er desto vigtigere at være brusk og led på et tidligt tidspunkt vigtige næringsstoffer såsom kollagen, antiinflammatorisk omega-3-fedtsyrer eller mineralholdig Calciumkilder For at blive tilføjet, så regenerering er hurtigere, og elasticiteten og stabiliteten af ​​brusk bevares.

At behandle avanceret slidgigt hos katte, målinger såsom Smerterterapi, fysioterapi, akupunktur såsom Medicin og Foderadditiver Brugt. Afhængig af sværhedsgraden skal administrationen af ​​smertestillende og forskellige terapier udføres konsekvent. Du skal bemærke, at medicinen vil blive godt tolereret af din kat og også udløse ingen bivirkninger med anden medicin, som huset tiger tager.

Ellers anbefaler vi din Hold en kat varmisær om vinteren. Din kaj skal ikke være på vinduet i passagen og i den kolde sæson. I tilfælde af gratis goere bør det undgås, at de forbliver udenfor for længe i regn og sne. Hvis den lille omstrejfende kommer gennemvædet og frosset hjem, skal den gnides tørt med et håndklæde, og hvis katten tillader den at tørres tør.

Sundt til kattefuger-valg ernæringstilskud korrekt

For at styrke katteforbindelserne er fodertilskud det første valg. Især Grønt læbepulver i kombination med Rosehip -pulver Har i Behandling af slidgigt bevist hos katte. Derfor kan disse kosttilskud også findes i kattefoder såvel som i nogle terapeutiske snacks og godbidder. Grønt læbepulver er kendt for sit høje indhold af glycosaminoglycaner, omega-3-fedtsyrer og aminosyrer. Effekten af ​​rosehippulver på leddene og i arthrose er allerede adskillige i studier. Det indeholder en usædvanligt høj andel af C -vitamin, 20 gange mere end citroner, og giver også vigtige galactolipider. De er især kendte inden for humanmedicin for deres handlingsmåde i ledsygdomme som slidgigt.

En anden vigtig faktor i Arthroserapi af katte Er smertelindring. Teufels Claw betragtes som et lovende middel her. Fordi den afrikanske sesamplante er et traditionelt middel fra Sydafrika og Namibia og er stadig et insider -tip inden for naturlig veterinærmedicin. Laboratorieundersøgelser har vist, at Devil Claw har ingredienser såsom harpagosider, der har en smertestillende reliever og anti -inflammatorisk på led. Derudover udløser planten ikke nogen kendte bivirkninger i modsætning til typisk arthrose -medicin. Vilje Devil's Claw Cats Blandet under foderet kan det reducere smerten markant efter kun et par uger.

Årsager til ledssygdom hos katte

Som årsagerne til slidgigt hos katte er nogle faktorer mulige:

 • Overdreven tilbagevendende (forseelse) stress på leddene
 • Underernæring i ung katalder - næringsstof -over eller underforsyning
 • Genetiske årsager, såsom for langsomme bruskdannelse
 • Traumer på samlingen (knækkede knogler, kontortioner, blå mærker osv.)
 • Dysplasi (hofteled/albue dysplasi)
 • Patellaluxation (dislokation af knæskærmen)
 • Overvægtig

Stærke tilbagevendende belastninger af samlinger (hyppig spring af høje genstande, sprints osv.) Kan skade brusk hos katte og også forringe produktionen af ​​den artikulære væske (Synovia Fluid). Underernæring i ung kattealder - For få omega-3-fedtsyrer, collager, calcium & Co.- fører også til tab af bruskmasse. Hvis brusk mangler "sund mad", kan bruskcellerne ikke vokse og er ikke elastiske nok til at dæmpe belastninger. Især i alderdom bliver kattens fælles brusk fald i elasticitet, stivere, og slid skrider frem hurtigere.

Disse forstyrrende faktorer betyder, at cellerne i brusk er uforholdsmæssigt aktiveret og en Ødelæggelse af proteinerne i brusk er forstærket. Dette reducerer collageindholdet i brusk på lang sigt, og bruskcellerne dør. Stiv arvæv danner, der skader både bruskmassen og leddet. Resultatet er kronisk betændelse.

I katten forårsager denne proces permanent smerte i leddet i det avancerede trin. Det seneste nu er en Fodring af vigtige næringsstoffer nødvendigt for strukturen af ​​bruskvævet. Styrkelse af katteled og beskyttelse af brusk skal være behandlingsmålet.

Arthrosis Cat - Symptomer fortolker korrekt

Dyr har en højere smertegrænse sammenlignet med mennesker. Som regel viser katte ikke deres smerte, så ejeren ikke bemærker, at der er noget galt med huset Tiger. Symptomerne på slidgigt hos katte kan variere fra dyr til dyr. De viser ofte ikke -specifikke, hvilket desværre gør tidlig observationsdiagnose vanskelig. Derfor kan arthrose hos katte også ubemærket Bliv.

Der er dog nogle adfærdsmønstre, der kan indikere, at din kat lider af fælles problemer:

 • Stiv holdning
 • Misforståelse
 • Undgå at hoppe høje højder
 • Mindre bevægelse generelt
 • Halthed
 • Adfærdsændringer
 • Feber
 • Reduceret spilinstinkt
 • Frygt og aggressiv opførsel
 • Øget søvn
 • Ændret løbende adfærd
 • Problemer at stå op
 • Skæv holdning

Disse ikke -specifikke symptomer behøver ikke alle at forekomme på samme tid, og individuelle tegn kan allerede indikere arthrose.

Til en fælles sygdom som At diagnosticere arthrose hos katte, Du kan ikke undgå at besøge en dyrlæge. Lamitetsundersøgelser, røntgenstråler såvel som computertomografi (CT) kan bruges til arthosediagnose. CT- og X -Ray -billedet viser bedst, hvor avanceret arthrose allerede er i katten, og hvilken behandling giver mest mening.