Rideheste gjorde det let

Nogle ting skal observeres i hestene. Unge dyr skal langsomt vænne sig til vægten af ​​en rytter.

Hvis du vil ride på heste, er de normalt ikke seniorer, men unge dyr, som du først skal vænne sig til at løbe under sadlen. En hestetur betyder, at flugtdyret først skal gennemgå en velfundet træning. Dette finder kun sted, når det er tilstrækkeligt fuldt dyrket og følgelig elastisk. Dette sker normalt i en alder af tre til tre og et halvt år, for da har det et elastisk nervekostume. Når det kommer til ridning, er fokus på interaktionen i at arbejde med mennesker og dyr. Som et føl var det ædle dyr allerede renset, skrabe hove og førende. På et senere tidspunkt er den tillidsfulde berøring af rytteren og vane af stallen af ​​væsentlig betydning. For at være i stand til at ride på en hest uden problemer, skal gulvet arbejde begynde. Dette er en første tillid mellem rytteren og hesten. Dyret lærer at have den nødvendige respekt for sin senere rytter trin for trin. Inden du endda starter med hestene, har det lært at give let pres i en villig form i forbindelse med jordarbejdet. Dette sker på en legende måde gennem at føre grime. At forlade hesten på ridearenaen bidrager også til denne foranstaltning inden den planlagte tur. Du behøver dog ikke være en professionel for at kunne ride en hest selv. Den første forudsætning for dette er ikke at være bange og have et velbalanceret, glat sæde. Hestelskere drømmer om at være i stand til at ride deres hest på egen hånd. Dette skal i det mindste gøres med den passende støtte. Fordelen ved uafhængig ride er viden om, hvilken oplevelse hesten har haft, når man ride ind. Hvert dyr er forskelligt, men har allerede oplevet en tillidsfuld håndtering af sin ejer i følalens tid, turen er ikke et problem. Men inden indehaveren kommer ind i sadlen for første gang, skal der udføres noget forberedende arbejde. Du får dyret ud af stallen og begynder at rengøre hesten. Dette efterfølges af at ridse hovene. Hvis du har udført de to sædvanlige ritualer i hesten, fortsætter du med lunging. Det tilrådes kun at koble lunge på grime og føre den til banen. En rundpen er den endnu bedre variant, for her lærer dyrene den hurtigste af, hvad folk vil have fra dyret. I nogle tilfælde er der brug for en hjælper, der fører hesten ud på cirklen og går tæt bag hesten med pisken. I det mindste indtil hesten har forstået, hvad den nøjagtigt skal gøre.

Seo_blogartikel_pferd-einerge_1200x630_72dpi

En hestetur - det er vant til udstyret og lunge er vigtigt

Hvis en instruktør skal ride på en hest, skal han sikre, at dyret tidligere har vænnet sig til udstyret og lunger. Dette er det grundlæggende krav for at være i stand til at ride på en hest. Baseret på sin egen erfaring giver instruktøren sig et personligt indtryk af dyret og vil bestemme tid og kursus for ridning på grund af dette. Hvis han overvejer den kommende tid, er de essentielle punkter, når de kører på hesten, dækningen af ​​hovedtøjet og sætter på sadlen. Hvis hesten er nervøs, viser den sig rastløs, når sadlen sættes på, og den begynder endda at tygge. Habituationen af ​​sadlen, omrørret og bæltet er en forudsætning for forsigtigt at kunne ride på en hest. Tålmodighed, erfaring og følsomhed er en grundlæggende forudsætning for turen for ikke at efterlade nogen permanent skade på dyret. At introducere hesten til lunging hjælper betydeligt som en forberedende foranstaltning for at kunne glat ride på en hest. I lunge praktiserer hovdyret balancen i skridtet og trav. Derefter øves galop og den rigtige reaktion på pisken og stemmen. Den indledende lunging bør ikke overstige 30 minutter. Instruktøren genkender dyret af dyret ved forskellige egenskaber. Når hesten roer i sin Bevægelse Og viser en vis udgivelser i lunge, er tiden til ridning kommet. Hvis det er på lunge og accepterer de trekantede tøjler og tænderne, var forberedelsen bestemt vellykket med at kunne køre på hesten.

Sidder op og kører, når han kører på hesten

At sidde op er af stor betydning i de succesrige heste. Erfaring og dygtighed er vigtig. For første gang i sit stadig unge liv får det unge dyr en usædvanlig byrde på ryggen. Dette kan føre til et kort øjeblik af skræk. Nu skal hesten lære at styre og afbalancere rytterens vægt. Hele musklerne bruges. I denne henseende bør det første sæde ikke overtages af en stærkt tungt rytter. Hvis du vil ride på en hest, skal du også være sadelbestandig. Det tilrådes at flytte til to hjælpere, når det kommer til ridning. Hjælperne hæver omhyggeligt fanen på underbenet og holder lunge. Den, der vil ride på hesten, begynder langsomt at lægge sig over sadlen, mens han står. Efter lang tid kan det glide forsigtigt. Indtil da viser hesten ikke nogen stresssymptomer, så den kan fortsættes med sikkerhed. Nu kan du starte med det faktiske siddende ved at rette overkroppen og tage siddepladserne. Hvis dyret ser rastløst ud eller nervøst, er du nødt til at bruge endnu mere tålmodighed, tage en pause og begynde at sidde igen. Under alle omstændigheder udbetaler følsomhed, tålmodighed og omhyggelighed i ridning. Hvis siddende fungerer perfekt, og dyret ikke ønsker det, kan hesten rives af. Rytteren i skridtet eller travet går med sikkerhed på lunge.