Vores dyr er vores liv!

Vores dyr er mere for os end bare kammerater. De er familiemedlemmer eller partnere, fortryller os med deres egen individuelle natur og beriger vores liv, som vi gerne vil dele med dem i lang tid.

Vi hos AniForte har specialiseret os i at udvikle naturlige produkter til dyr til naturlig ernæring og pleje – altid baseret på de nyeste videnskabelige resultater. For os ligger svarene på mange dyresundhedsproblemer i naturen.

Naturens kraft for dyr

ANIFORTE - Familievirksomhed på landet

AniForte-mærket blev grundlagt af Görges-familien i 2013. Beliggende nær naturparken "Maas-Schwalm-Nette" i det landlige Brüggen, har familievirksomheden hurtigt udviklet sig til en førende producent af naturprodukter til dyr og en attraktiv arbejdsgiver i regionen. I perioden fra 2014 til 2017 er vi den hurtigst voksende virksomhed inden for hele dyrefoder- og dyretilbehørssektoren i Tyskland. I hele detailhandlen og inden for e-handel placerede nyhedsmagasinet Focus os på en 15. plads blandt de hurtigst voksende virksomheder i Tyskland i samme periode. Tak til alle dyre- og naturelskere, der sætter deres lid til os.

80 engagerede medarbejdere bidrage med deres kompetencer og ekspertise

400 naturlige produkter udviklet til dyr

5.500 m² areal bruges til produktion og administration på ét sted

 

Det værdsætter vi

kunde service

Kundetilfredshed er vores fokus. Udover kompetent rådgivning fra vores AniForte-eksperter er venlig service og hurtig forsendelse meget vigtigt for os.