Bad Breath Dog: Aniforte® afhjælpes

Du har fundet dårlig ånde på dit kæledyr og spekulerer på, hvordan du kan afhjælpe en sund og naturlig måde? Aniforte® vil gerne give dig værdifulde tip og give dig mulige årsager, der kan udløse dårlig ånde hos hunde. For selv hvis det normalt er ufarlige årsager, kan den dårlige ånde i forbindelse med andre symptomer også skyldes sygdom og bør afklares af en erfaren dyrlæge i dette tilfælde.

I denne artikel vil vi gerne bringe dig tættere på din hunds dårlige ånde, som naturlige hjælpestoffer og mad kan hjælpe med dårlig ånde, og hvordan du kan bekæmpe den dårlige ånde med sunde mad og tandplejeprodukter. Find også ud af, hvordan du kan forhindre den dårlige ånde fra starten fra starten, og hvad du skal undgå, når det kommer til det.

Dårlig ånde i hunden - hvorfor sker det?

Da dårlig ånde kan have meget forskellige grunde til hunden, er der ingen generel årsag til den ubehagelige lugt fra munden. Men hvad der generelt kan siges, er, at stanken normalt ikke har nogen farlige årsager.

Ofte er det rester, der giver dårlig ånde i din hund. Disse forsvinder fra ferskvand, den lejlighedsvise administration af rengøring Aniforte® Denta Clean & Care Sticks Og ofte en god general mundtlig og tandhygiejne. For at udelukke andre årsager skal du se dit kæledyr godt; Så du genkender straks eventuelle ledsagende symptomer og kan køre til dyrlægen tidligt for at diagnosticere og behandle mulige sygdomme.

Ufarlige årsager til dårlig ånde i hunden

Ud over resterne af mad mellem tænderne eller i kindposerne, kan andre ufarlige årsager også være årsagen til den dårlige ånde i hunden. Hvis følgende faktorer er korrekte eller mulige, er det meget sandsynligt, at det udløser den ubehagelige lugt.

For det meste ufarlige årsager til dårlig ånde i hunden:

 • Optagelse af m. Mad (f.eks. Fisk)
 • Underordnet foder (skal ændres)
 • Optagelse af fæces, AAS osv. (Hvis du er bekymret for dyrlæge)
 • Aldersrelaterede tandproblemer som Tartar (har regelmæssigt kontrolleret)
 • Ændring af tænder i hvalpe / unge dyr
 • Rester af mad mellem tænderne

Dårlig ånde hos hunde som et advarselsskilt: Hvornår til dyrlægen?

Hvis du bemærker dårlig ånde i din hund, er dette ikke en grund til at bekymre sig. Men hvis du bemærker, at dit kæledyr opfører sig anderledes, ser det ud til at have smerter, eller at du ser meget stærk misfarvning på dine tænder, så du skal bedre præsentere dyrlægen med din fire -enlegede ven. Som altid gælder det også her, at du kender dit dyr bedst, og at et besøg hos dyrlægen er for meget bedre end én gang for lidt.

Følgende sygdomme kan være grunden til dårlig ånde i hunden:

 • Maul, hals eller tandkødsinfektioner / lefzeneczema
 • Udtalt tandsten / huller / ødelagte tænder
 • Sygdom i de indre organer (mave, lever eller nyre)
 • Tumorer i mundhulen eller halsen
 • Diabetes (ledsagende symptomer: øget vandindtag og urinlevering)

Effektive hjælpere mod dårlig ånde hos hunde

Hvis årsagerne til den dårlige ånde er blevet afklaret, og dit dyr kan have været i veterinærbehandling, kan du gøre meget for at støtte terapien på en naturlig måde eller for at bekæmpe ufarlige årsager til den orale lugt i din hund. I det følgende vil vi gerne tage tip til fodring og eksplicit tandpleje Aniforte® Giv sådan, at du snart kan kæle med din pelsnæs uden at skulle opfatte ubehagelige lugt fra munden og halsrummet.

Naturlig Aniforte® hundefoder

Ud over at sidde fast madrester er mad i sig selv ofte grunden til ubehagelig dårlig ånde i hunden. Sukkerholdig eller underordnet dyrefoder er ikke "kun" udløseren af ​​dårlig ånde, men i værste fald også årsagssygdomme som diabetes, fedme eller stofskifte og gastrointestinale lidelser. Mere præcist har maden en enorm indflydelse på hele kroppen, organismen og sundhedstilstanden for vores kæledyr - ligesom med os mennesker, "Du er hvad du spiser"!

Så at den dårlige ånde ikke engang forekommer i hunden eller endnu værre ting, er et naturligt foder, der er nøjagtigt skræddersyet til din firbenede vens behov. For at forhindre tandproblemer.

I Aniforte® Hunde mad Du vil være forgæves for kemiske tilsætningsstoffer, animalsk affald eller sukkeradditiver. I stedet er vi afhængige af perfekt koordinerede ingredienser, der består af rent kød og høj kvalitet frugt og grøntsager for at give dit dyr nøjagtigt, hvad det virkelig har brug for. Udviklet af dyrlæger og eksperter kan vores våde og tørre foder af høj kvalitet effektivt bekæmpe oprindelsen af ​​dårlig ånde hos hunde og bekæmpe eksisterende dårlig ånde, som blev udløst af forkert fodring.

Aniforte® tandpleje mod dårlig ånde i hunden

Ud over en sund og naturlig diæt kan du også specifikt støtte dit kæledyr med hensyn til oral og tandhygiejne. Da mange hundeacer har tendens til at tartar med fremskridtsalder, giver det mening at forhindre det; Tartar kan også fjernes fra dyrlisten ved en tandlægerenovering, men desværre er generel anæstesi altid nødvendig her. Derudover kan avanceret tandsten forårsage betændelse, hvilket normalt betyder at fjerne de berørte tænder til din pelsnæs.

For at undgå detaljerede tandlægerenoveringer skal du være opmærksom på almindelig tandhygiejne lige fra starten for stort set at undgå den dårlige ånde i hunden. I Aniforte® Online Shop finder du en hel serie på 100 % naturlige produkter til effektiv tandpleje og forebygger dårlig ånde hos hunde: vores Aniforte® Denta Clean & Care Powder er ideel til hunde og katte. Det renser tænderne, forhindrer tandsten og dårlig ånde i hunden og kan let blandes under maden.

For at børste din hunds tænder og støtte tandstrukturen, hjælper vores calciumholdige Aniforte® -tandspray, der hjælper med dens friske lugt, også mod den irriterende dårlige ånde i hunden. Du kan enten lægge dette direkte i munden og drikkevand fra din fire -lette ven, eller du bruger vores praktiske Denta Clean & Care Fingerpads som en erstatning for tandbørsten og tandkødsmassagen.

Naturlige hjemmemedicin, der hjælper med din hunds dårlige ånde

Hvis du fodrer dit kæledyr sundt, sukkerfrit og naturligt, vil den dårlige ånde helt sikkert snart være i hunden. Ikke desto mindre, selv i helt sunde dyr, kan det altid være, at de lugter ud af deres mund - for eksempel efter at have spist fisk, eller når der er rester mellem tænderne. Ud over de naturlige tandplejeprodukter og foder fra Aniforte® kan nogle naturlige hjælpestoffer eller mad også bruges til at få din hunds dårlige ånde under kontrol.

For hunde er der på den anden side hjemmemedicin, der har en lugt -neutraliserende virkning og kan hjælpe med dårlig ånde:

 • Sæt urter under maden (persille / pebermynte / basilikum)
 • Hele gulerod som en kausnack
 • Frugt (f.eks. Apple)
 • Små mængder yoghurt / cottage cheese
 • Kold kamille -te

Er du z. B. På grund af intolerance eller af andre grunde er det bedre at udelade maden eller først diskutere gaven med den behandlende dyrlæge. Dette kan rådgive dig om din hunds mund.

Hvad du skal undgå i tilfælde af dårlig ånde af hunde

Vi har allerede forklaret dig, hvordan du kan få din hunds dårlige ånde under kontrol og forhindre ham. Dette er naturlige metoder, som du kan bruge i et sundt dyr uden tøven. Hvis du er usikker på en behandlingsmetode, eller årsagerne til din hunds dårlige ånde er endnu ikke blevet afklaret, skal du bestemt spørge dyrlægen. Dette vil undersøge dit dyr i detaljer for at behandle sygdomme som diabetes, gastrisk slimhindebetændelse eller purulent eksem i munden med passende medicin.

Under ingen omstændigheder skal du stille diagnosen eller give medicin til dit kæledyr, der ikke er godkendt eller ordineret af dyrlæge - dette gælder også for homøopatiske midler. Sørg også for, at dit dyr ikke absorberer fæces eller AAS under den frie pass eller en gåtur. Ud over dårlig ånde kan fremmedlegemer hurtigt forekomme eller overførsel af orme, parasitter og sygdomme. Se altid dit dyr godt for at undgå sådanne hændelser og for at forhindre den dårlige ånde i hunden så bedst som muligt.

Hvis du stadig har spørgsmål om din hunds mund lugt, bedes du kontakte os Kontakt.